Reinar ne elgar ne reinarVåra närmsta grannar just nu

Foto: Från hustomtenJag gillar den här bilden, molnen ligger tungt så man knappt ser storkludden(berget heter så) renarna går och betar på andra sidan vägen och en gatlyckta som inte har tänts. Sån kontrast, gatlycktan som är så mänskligt stadsaktigt med renarna under sig.
Jag gillar det

Copyright: Ellinor Westh

påskkärringen Jenna ett kort att l

2f5f176dd924355f3b9e4915b0a9ef97.png

Kolla varifrån!

påskkärringen Jenna ett kort att le åt när man har tråkigt. Hysteriskt rolig måste jag säga


jenna är hysteriskt kul

Min hund är hysteriskt rolig, en dag när jag skulle till jobbet(igår innan snön) så var jag ute med henne och busade, sen gick jag och hämtade bilen och körde den till dörren för att jag skulle ta med lite grejor och då gömde hon sig bakom husknuten, som matte jag tääänker iiinte åka biiil med dig.
Så jäkla gulligt var bara tvungen att ta ett kort.
Still mobilen så det är inte bästa kvallen men endå, skitroligt.haha ser du paniken hon tror allvarligt att hon inte syns bakom pinnen, hihi hon är hysteriskt kul

Idag har det snöat så mycket så mina gårdstövlar går igenom snön, det är snö upp till knäna på sina ställen och upp till mitten på vaderna på andra ställen .

Jobbigt.

Nä nu ska jag ta mig an hur man skriver en bra uppsats, jag låg och läste den efter jobbet när jag kom hem och det slutade med att jag låg och snarkade istället sov middag till fyra.
Skönt men onödigt.

Nu ska jag i alla fall sova

godnatt.

men visst är bilden hysterisk, gömma sig bakom pinnen....hoho hon börjar ta efter daisy på rädd för att åka bil fronten.

snöstorm

Jag har börjat läsa mina böcker och fått reda på vem som är min handledare i A-uppsatsen, jippie, jag har fått svar att det går bra att forska på indexator. JIHOOO!
Det rör på sig, nu ska jag bara skriva den där fem sidiga uppsatsplanen så att jag får en tydlig profilering inom det jag vill veta mer om.

Låter spännande och kul va=)
I morgon ska vi åka till umeå och handla hundmat, den femte ska jenna få sin ettårspruta. Hon fyller nämligen år den 6e februari precis som min MORFAR <3 Älskar dig morfar<3 ser du hjärtana föresten=)

Det är snöstorm här nu jösses vad det snöar och blåser och eler fungerar än i alla fall. Det gjorde den inte i natt ska jag tala om, eller i går kväll. eller i går morse.

våran rörelsekänsliga lampa har gått på och av hela natten så vid två skruvade jag ur säkringen till garaget och gårdshuset och fick  äntligen sova, jag kunde nämligen inte somna med den blinkandes som ett annat as.
Usch vad jobbigt det är att vara ljuskänslig.

Aja i natt ska jag i alla fall sova bättre. Och nu ska jag ner och ge hunden och gubben mat, vi ska äta fläskfilé med stektpotatis, hemmagjord aioli och sallad till mums

killer

Jag skulle behöva skriva ett killer cv. Bara för att ha ett.
Inte för att jag vill byta jobb just nu.
Men i framtiden vet man inte vad som händer och då skulle det vara underbart med ett killer cv.

I dag har jag fått mina preciuse böcker, låter närhet och distans, kvalitativa metoder i samhällsvetenskap som intressant? eller jag kanske kan locka med statestikens grunder eller möjligtvis, samhällsvetenskaplig metod, inte det? vad sägs om en hel bok  hur man skriver en bra uppsats eller invitation till sociologi, ett humanistiskt perspektiv?

Skulle inte tro det va?
Men det hade jag tänkt läsa ut så fort som möjligt eftersom vi ska läsa paralella kurser. Så då måste jag skynda mig på.
På måndag hade jag tänkt att ringa till indexator och höra om jag får forska på dem.
Ska bli mycket spännande. Om jag får ett nej får jag tänka ut en plan två.

Men just nu hoppas jag på det bästa.


hej hej

Familjenytt ab, Nathalie ska ha bebis nu i helgen, när jag pratade med henne i går så hade vattnet inte gått men man vet aldrig... Men spännande är det
Yey snart kommer min gudson ut det ska blir superkul att hälsa på hela lilla familjen när jag nu tar mig ner och de vill ha mig där.

Och Hej morfar, morfar har skaffat mobild bredband för en vecka. Så hej hej!

Jag har blivit frisk från kräkan, igår kände jag mig inte toppen sov till kl 14.00 men idag var jag uppe redan vid 9.00 så jag är frisk och ska jobba i morgon.

Det snöar här i häggnäs och mina läxböcker ligger i svärföräldrarnas bil, Känns lite typiskt att Anders glömde ta med dem hem. Annars hade jag ju haft tid att läsa massor idag men nu ligger dom ju i deras bil.
Får se om jag kan övertala anders att åka och hämta dem.

Nä man kanske skulle göra som resten av familjen lägga sig i sängen och sova middag.

att vifta vit flagg

Anders, jag älskar dig, du är en fantastisk man.

Han är en riktig trouper har strykit mig på ryggen och på magen och varit vaken med mig större delen av natten.
Vinterkräkan är här.

Jag har karantän säger previa. 48 timmar efter sista hmm ja du vet.

Jag som skulle jobba i dag och i morgon och i övermorgon, och JoF skulle komma över ikväll och vi skulle ha trevligt.
Min mage säger något annat.
Så det blir inget jobb och inget trevligt. Jag vill inte vara sjuk, jag vill jobba. Jag vill jobba och käna pengar och inte ligga hemma och må illa och ...
så det så

Det blir att vifta vit flagg mot porslinsmonstret på toan istället och ge upp, förklara att i natt porslinsmonster är du och jag bästisar japp så är det bara jag vet inte för hur länge men tills det är över så är vi det.

hallelulja moment del 2

Jag har äntligen kommit på vad som är fel på min blogg så nu kan jag blogga som vanligt.
lite knasigt men menHär jag i full skidmundering=) Så himla roligt, skidorna har jag fått av Dagny så himla roligt att åka, men jag måste nog valla dem lite, undrar hur man gör det? Fungerar vax eller vad använder dom sig av dom där längdåkarna?
Termosarna är anders som jag har stoppat in i gårdstövlarna och stavarna är allans.
Ska gå och leta reda på några som är mindre i längden.
De passar inte riktigt korta mig.
Det finns ju här och där gamla träskidor överallt så det borde ju inte vara något problem att hitta stavar.
Ska ta mig en tur till i morgon tänkte jag.
Jenna gillar det i alla fall


Jenna och jag, här har hon precis fått syn på renarna och jag har precis satt på mig skidan igen eftersom skon lossnade från bindningen


Så är mycket uppmärksamhet får man när man är på skidtur av sin hund när hon vet att hon ska få arbeta lite.
I morgon blir det en längre tur. Ska försöka se om det finns något skoterspår man kan åka på.

Det är lite jobbigt med pudersnö. Vi har nämligen ingen som helst skare här i Västerbotten.
Det är pudersnö för hela slanten.och så här glad blev man när arbetsselen togs av och hon fick springa fritt på gården. Ser du hennes vita svanstipp

och nu mot sömn och jobb i morgon bitti

Linne Universitetet


ren

Jag vet inte om det blev så bra men så här är det på ängen på andra sidan vägen mot vårat hus. Fullt med renar. Tog kort på väg mot jobbet körandes bil så jag har ingen aning om hur bilden blev. Eller vad blogg.se har gjort med sin sida för min blogg är helt kajko just nu. hoppas det fixar till sig annars tar jag nog bloggpaus fast jag inte vill tills de har fixat min blogg

godnatt

Idag sov jag till 10, så himla skönt, i morgon jobbar jag dag så då blir det uppe med tuppen. Ska vara på jobbet vid 7.00 så det är nästan dax att gå och lägga sig på en gång. Jag känner mig lite off idag.Vet inte om det har att göra med helgens växjö resa eller vad det nu kan vara. Så jag tänkte bara skriva lite här och kolla in fejjan, mitt största fritidsintresse känns det somm. Jenna ligger och tuggar på svansen sin. Det är hennes största nöjje att gnaga på den vita svanstippen, hon är lite schitzo så, gillar inte att hon har vit svanstipp. Hon borde vänja sig har ju haft den sen hon föddes. Nä nu ska jag nog borsta tänderna och pussa på sambon lite. godnatt

vad gör man när man inte har n äsan i studentlitteraturen.

Jag vet inte vad jag ska göra nu när jag har "fri tid" när inte mina böcker kommit än på posten. Så Anders sitter och pluggar och jag farmvillar på facebook. Funderar på om jag borde ta med mig doggisarna till sängen och läsa tantsnusk högt för di små öronen på dom. Fast då rådnar de väl. Aja vad gör man när man inte har näsan i bok, någon som vet? Känns väldigt obekant det hela

studierna i växjö

Mina växjö resor är alltid en spännande upplevelse i sig. Den här gången var tåget 2 timmar sent till stationen. Sen körde den inte i kapp någonting, så när tåget som skulle varit framme 6.40 på t-centralen inte var framme förens vid 10.00. Och jag som skulle ha varit i skolan kl 11.00 var inte i skolan förens 14.00. Så jag var måttligt förbannad. Sen att jag inte fick sova något för två 19 åriga nyss gått ut gymnasiet bruttor låg och pratade hela natten och spelade spel på mobilen med ljudet på och "låg och viskade" undrar om man själv var så där, respektlös och oanade? Shit pomfritt, det var man ju säkert. Stackars omgivningen. Föreläsningen var ju helt värdelös i alla fall som jag kom fram till, jag trodde verkligen att det var något sjukt socialpsykologiskt skämt från lärarens sida. Den hette kvalitativa och kvantitativa studier och skulle handla om statistik. Gjorde den det? Nej han pratade om voluminösa studenter som han har haft och undrar vad som hände med henne och om sig själv och om att han var aikare( ingen nackdel) och hade slagits på barrikaderna(Råsunda) med 16 åringar mot polisen och hamnat i fängelse och att han var från gotland men pratade den bredaste söderkislangen( kändes som jag pratade med min pappa)så han kan inte ha varit från gotland, och att han hatade att vara där och föreläsa, för att ingen skulle i alla fall lyssna på honom och ja han ville ju inte vara där, men nu var han ju det men vad han skulle göra visste han inte utan ja det var väl bara att prata på i fyra timmar och so on and so on. Jag tänkte efter två timmar när ska han sluta presentera sig själv och gå in på något viktigt som referensvärden och hur man räknar ut det. Åh jag blir galen på virriga lektorer. Jag blir verkligen det, det är som om dom har någonslags virrgas i lektorernas lokaler och det hela bara var ett stort skämt. men lördagen var bättre, först höll jag mitt tal, fick beröm för att jag var avslappnad, lugn och talade tydligt men att jag inte använde min röst som jag skulle, att jag gärna kunde ha poängterat tydligare på rösten och använda mig av keycards nästa gång jag skulle hålla ett tal. Det var ju skönt att jag framstog som en lugn, sansad avslappnad person, och kritiken ska jag verkligen ta till mig. Fick många bra tipps. På eftermiddagen hade vi övningar genom rollspel. Åh stackars mig säger jag bara. Men men bättre lycka nästa gång=) och nu är jag hemma. Åh jag måste bara säga, ska du åka nattåg någon gång. ta med dig en ögonbindel( du vet sån där som amerikanare sover med på ögonen) . Det var fantastiskt vad gott jag sov när jag hade på den på hemresan. japp det var min helg i alla fall

packning inför småland

Det är minus 20 grader här i Häggnäs idag. Svinigt kallt alltså.
Jag har jobbat, nu är jag hemma och har blivit pussad på av hunden och gosat med hundens husse i sängen tillsammans med nämda 40 kilos Jenna.
Jag håller på att packa för fullt. Och ska snart hoppa i duschen. Sen blir det matlagning av och iväg till tåget.
Jag är lite trött och smågrinig för min huvudvärk och bättre lär det ju inte bli av att sova på ett obekvämt tåg.
men men är man envis så går allting.

Jag ser ju verkligen fördelarna med att åka mina 218 mil en gång i månaden.
Det kommer ju att betala sig i slutändan.

Jag ska i alla fall vara amerikansk denna gång och ta med mig en ögonbindel, vilket ord va..
Ögonbindel låter lite snuskigt.
Men himla skönt, finns inget underbarare om man har jobbat natt med den fluffiga svarta som det står hangover på.
Jag ville ha en som var helsvart men det fanns ju inte.
Och den det stog sov gott på var rosa.
Så nä ... behövs svart i sånna lägen.

Jag har ju glömt dom alla andra resor ner till småland.
Nä ner mot småland var det, packa var det , skriva ut tal... just ja

vad som ?r H?rligt med Vindeln ?r

-fab3a653fd680c8be914068c29fe100.png

Kolla varifrån!

vad som ?r H?rligt med Vindeln ?r att morgontidningen p? jobbet kommer med spark. Man vet att man bor p? landet s? att s?ga :-)


livet

Igår jobbade jag kväll, och slutade 21.15 när jag kom hem gick vi och la oss nästan på en gång och det var så himla mysigt att ligga i sängen och prata med varandra.
Även fast det var hemskt varmt.
Det är nackdelen med vedeldning, på morgonen är det svinigt kallt och på kvällen är det så hett så att man inte kan sova för att det är så varmt.

I morgon ger jag mig av söderut. Jag ska till Växjö.
Jag ska plugga och tala högt.
Det är tur att jag har bestämt mig vad jag ska tala om. Nu ska jag bara hem och öva det på doggen innan jag övar det på sambon=)

Och det är inte föräns på lördag jag behöver göra det i skolan.

Men endå. Hur kul är det att stå inför 90 pers och bara bla bla blaj.
Det är väl en del av livet.


koll

Nu sitter jag här, skulle gå upp vid sju, blev vid åtta istället. Varför gör man så? Man säger till sig själv jag ska gå upp tidigt så att jag hinner med det jag ska hinna och endå s å gör man inte det?
Jag vet varför, det är därför att sängen är fruktansvärt skön på morgonen, under ett varmt täcke,  med en snusande hund bredvid sig, jenna smyger upp i sängen när Anders har gått upp och så ligger hon bredvid mig och snarkar.
Det är mysigt.

Jag har hämtat in ved nu på morgonen med, med släden. det är skidor på den.  Så det går riktigt bra att sparka den från ladan och till ytterdörren.
Och så klättrade jag upp på övervåningen i vedbon för att se vad som var där uppe och jag hittade en jättesöt liten stol som hade jättefult tyg på sig.
Den skulle bli jättefin om man klädde om den. Och så fanns det en gammal spark där uppe. Så nu har jag hittat två sparkar, en i ladan och en i vedbon.

Jag har även hunnit med att duscha, vi är lite oroliga att vattnet ska ta slut här i häggnäs.
Det vore grymt jobbigt om det skulle hända.
Det puffar lixom i rören när man har igång vattenkranen.
Hoppas att det släpper snart så att inte vattnet tar slut. Vad gör man då?

Sen åt jag frukost och nu sitter jag och pluggar.
Har skrivit en mening.
Det är jobbigt att komma igång. men när man väl har gjort det då går det bra.
eller lättare i alla fall.

Jag har i alla fall hittat min gröna almenaka nu=)
Så nu har jag koll på när jag jobbar.

ingen panchis varning, falskt alarm

Hur ska man kunna plugga när man är så trött så ögonen skulle behöva tvåkomponentslim och limma fast ögonlocket mot övre ögonlocket. för att hålla sig uppe.
Jag har en uppgift kvar att göra samt talet som jag äntligen har kommit på vad jag ska tala om.
Det känns lättast så.

Jag funderar på att ta risken med att gå ut med hunden nu för sista kvällsturen. Gå och lägga mig och behöva gå upp vid fem i morgonbitti för att doggen kommer att se i kors av kissnödighet.

Jag gör faktiskt det.
Jag är trött efter jämkningsmötet idag.
Jag är trött på att vara täppt i näsan och jag är på dåligt humör.
Då är det ända vettiga att gå och lägga sig, hoppas att förkylningen släpper snart, arbetet har skrivit sig själv på något magiskt sätt tills i morgon bitti och bara tadaa inlämnat, färdigt, snipp snipp lixom.
Eller så går jag som sagt upp vid fem och skriver klart de där två magiska sidorna.
Skickar in uppgiften. Skriver mitt tal, övar det på hunden.
Åker till jobbet, äter stuvade makaroner och köttbullar till middag och låtsas som att det inte är panchis varning på att gå och lägga sig innan klockan 21.00 på en måndag.
Föresten jag ångrar mig med panchis varningen, jag känner ingen som är uppe så sent som pansjonärer.

Nu ska jag i alla fall i säng och sova


gillart inte

jag gillar inte guns´n roses. Jag gör bara inte det.
Visst de är verkligen inget fel på musiken och vissa låtar är faktiskt väldigt bra

men jag gillar dem ändå inte...

hallelulja moment

Nu har jag bara uppg 2 kvar och det förbenade talet.
Men som sagt jag behöver ju inte stressa. Har ju till på söndag att lämna in uppg 2.
Och den hinner jag göra i morgon. Är ju bara på två sidor.
Sen är arbetspsykologin all världens väg=)

nu var det ju det där talet...hmmm

hallelulja moment

Nu har jag bara uppg 2 kvar och det förbenade talet.
Men som sagt jag behöver ju inte stressa. Har ju till på söndag att lämna in uppg 2.
Och den hinner jag göra i morgon. Är ju bara på två sidor.
Sen är arbetspsykologin all världens väg=)

nu var det ju det där talet...hmmm

terrorn on Häggnäsvägen

Det är lika bra att skicka in uppgiften innan man hinner ångra sig och ba jag måste göra om. Alltihoppa.
NUUU...

Denna fasliga ångest, tänk om jag får kompletera
*horror on elmstreet, eller var det horror on Häggnäs*

Aja nu är det försent.

Bara två uppgifter kvar. Plus det där himla talet. En del har tom fixat powerpoint.  Överambitiöst ja, men inte för mig.
Jag ska bara skriva på tavlan. Och prata långsamt och tydligt och högt och dö skämsdöden framför 90 kursare.

sniffa på

Oh wow, hela fyra kommentarer. *älskart* till personerna som gjorde det=)
Ni andra*skäms* nädå det gör inget.

Här i Norrland är det inte lika kallt idag bara runt 15 minus det är ju en betydlig förbättring mot minus 28 grader.
Jenna och jag vi har haft sovmorgon i sängen gud så skönt.
Anders gick upp, gjorde eld, gick på morgon prommis med hunden, gav henne mat, sen kom hon och burra ner sig i sängen bredvidd mig som snarkade. Ja jag snarkar.
Åh jag tycker hon luktar så gott, våran Jenna. Ja jag vet hon är hund och hundar luktar oftas härk.
Men våran Jenna hon luktar så himla gott, hon luktar varmt och gosigt på något sätt.

Har du tänkt på att personerna du älskar mest, oftast luktar väldigt gott.
Som Anders att snussa honom i halsen precis vid halsgropen. Det är himmel på jorden så himla gott luktar det.
Sen finns det ju delar som inte luktar så gott på personer man gillar som fötter.
Men oftast så luktar personerna man gillar mest väldigt gott.
Det måste vara något primitivt inbyggt. Eller är det bara jag som gillar att sniffa på folk.

Jag vet att min mormor hon är död sen 20 år tillbaka men hon luktade jukonsalva och johnsilver ciggisar.
Mamma hon luktar rök pappa han luktar ofta tea trea oil eller någon annan orientsmörja som han försöker smörja in sina onda axlar i. morfar luktar skog, skog och ja morfar.
Grattis Bloggen 3 år=)

2006-01-09 till 2010-01-09

Idag firar min blogg 3 år.
Det är en lång tid i blogglivslängd. Man kan kalla mig veteran nu. Jag var 23 när jag började skriva bloggen och idag är jag 26 år gammal.

Vi bodde i Umeå när jag började skriva, nu bor jag i Häggnäs som ligger i Vindelns kommun.

Jag hade katt, nu har jag hund.
Jag hade en tatuering nu har jag två.

Samma kille vi är bara förlovade nu, vi har det bra

Jag åkte buss nu kör jag bil.

Jag pluggade till uska nu pluggar jag till HR chef.

Så grattis till mig och grattis till bloggen.
Jag har gått från 2 läsare om dagen till ca 35.

Så det är 35 stycken som läser min blogg varje dag.
Liten nätt summa, men bloggen är mer för min skull än för de som läser den.

Även om jag skulle vilja veta vem du är=)
Så lämna en kommentar vettja.En av de första bilderna på min blogg
*älskart* så himla varm och glad blir man innombords när man möter det här på bussen till jobbet en fredagkväll.
Fint med fina minnen

Så shopshop skriv en kommentar nu=)

lapptäcken och blandsaft

Idag har jag jobbat och nästan kommit hem som en halvdöd människa med näsan full av blod.
Det är verkligen det värsta med att bo här uppe.
Sex månader om året blöder jag näsblod för att det är så himla torr luft och kall luft.
och när jag är täppt i näsan är det ännu värre.

Så där nu har jag gnällt färdigt om det.

Idag har jag jobbat, sen har jag shoppat på konsum, livsnödvändigheter som pasta, 3 för 27 kronor, kycklingfilé 49.90kr kilot, blandsaft med jordgubbsmak, min nya last i livet, bröd och var det något mer?

i dont remember hmm...

Sen kom jag hem, min tur att laga mat så det vart currykyckling med pasta och ärtor majs och paprika röra.
Sen såg jag på film.
Ja jag vet, jag borde igentligen koncentrera mig på mina uppgifter i skolan.
Men jag har bestämt mig för att ha fredagen ledigt, se på film, dricka blandsaft och äta chokladboll som Anders har gjort.

Jag har sett på hur man gör ett amerikanskt lapptäcke.
Väldigt fin film och så blir man så sugen på att göra ett eget, jag som har tummen mitt i handen när det kommer till att sy. Desutom äger vi ingen symasking. Men vi har ett strykjärn det kanske går i alla fall om man tar sånna där limbitar som jag använder när jag ska "sy upp gardiner eller lägga upp byxorna"  så kanske jag kan göra mig ett lapptäcke i alla fall.

Inte för att jag har tid med det, jag ska ju plugga. men till sommaren eller nått.
Just ja

Dålig bildkvalite och det är från mobilkameran men här kommer en närmre bild på min kära tatueringFin va=)

Och ja kortet är uppoch ner och den sitter på baksidan axeln.
Jag gillar den starkt=)

Aja nu ska jag ner och dricka blandsaft och äta chokladbollar med älsklingen.

2010 ett bra år

Bokus säger att 2010 ska bli ett bra år och då måste jag ju tro på mitt mail jag fick av dem( jag får reklamuttskick för det är där jag beställer min kurslitteratur) så om dom säger att 2010 blir ett bra år.
Då måste jag tro på det.

Vad tror du? Tror du 2010 blir ett bra år? Vad har du för planer för året?

bloggtipps mottages

Ni som läser min blogg kan ni inte tippsa mig om några bra bloggar som jag kan läsa?
Jag gillar att läsa bloggar nämligen, men vill ha några nya till min repertoar av bloggläsande.

Har du något tipps? Vad tycker du är bra? Vad läser du för blogg?

framsteg i snorträsk

Jag vaknar upp idag av och upptäcker att ja jag är snorig, ja jag fryser, men jag kan faktiskt andas genom ena näsborren.
Det är framsteg och fryser kan jag lika gärna göra av att det är så förbenat kallt ute.
Min morgon med jenna idag och hon går passgång och vill in innan hon har gjort nått.
ser lite rolig ut men jag förstgår henne.
Förstå att bajsa med -28 grader celcius ute. Det skulle inte jag villja iallafall.

men det är i alla fall framsteg.
vi får se om det håller i sig

berättelse från snörvelträsk

att vara sjuk samtidigt som sambon, ha hund och att man måste vedelda  för att det nästan är -30 grader celcius ute är jobbigt.
Att det samtidigt som ögat håller på att hoppa ut, det högra. För att det trycker bakom det så man ligger och håller på det tills man somnar för att det känns bättre, inbillar jag mig.
Sen att man vaknar 12.30 och somnar om vid 14.00 vaknar vid 16.30 och äter lite, slöar i soffan och nästan vill hugga av näsan för att man inte orkar snyta den är oxå jobbigt.

Nu ska jag i alla fall gå och lägga mig och i morgon, då ska jag vara på bättringsvägen för det har jag bestämt mig för.
Sådet så.

Jenna tycker att vi är astråkiga här hemma men endå när vi har gått ut med henne för att hon ska få kissa så tycker hon det är så himla kallt att hon springer runt på tre ben eller sätter sig på rummpan och håller upp så många tassar hon kan få i luften.
Då är det kallt ute, även fast vi har täcke på henne.
Hon skulle behöva ett större dock, hon börjar växa ur det hon har.


godnatt

nä nu ska jag nog sova ett tag
godnatt eller nått

Min Hemsida

min Hemsida börjar ta fart=)


jag är inte klar på långa vägar men jag tänkte att eftersom jag inte orkar nu i snörvel landet kan jag visa hur långt jag kommit
klicka på bilden så får ni se so far=)

snorigt värre

När snoret flödar och jag hellre skulle vara på jobbet eller kunna plugga eller göra något annat än snora, dricka te och smörja in näsan.
Då vet man att man är förkyld.

Gå över, gå över, gå över.

Vi snorar i alla fall ikapp jag och Anders här hemma fast han är på bättringsvägen.
Stackars Jenna som inte får några långpromenader nu.
Men vi får ta igen det när hon är frisk.

Hon är lite mera vaktig nu när matte och husse ligger under dubbla täcken var och är halvdöda snorandes i varsin sänghalva.

nä skulle bara säga, att när man vaknar på morgonen av att något varmt pälsigt ligger och snarkar i fotändan och man inte har märkt att hon hoppat upp och lagt sig i sängen under natten.

Då är det bara ipren, nezeril och massor av te med honung i som hjälper.

Året som gått

Januari: Började året med att vara dyngförkyld och låg hemma på nyårsafton. Fotade lite renar och mös inne det var svinigt kallt ute. Sisådär -29. Höll på att läsa matte B på distans

Februari: Anders fyllde 26 , jag rammlade i trappan och fick världens blåmärke, där gick alla mina gympa itentioner åt skogen och kronprinsessan förlovade sigMars: Var jag på Åsele Marknad med DagnyApril: Fick vi hem våran fyrbente familjemedlem Jenna

Maj: Fick jag råångest över en flock renar på villovägar och så klarade jag av Matte B kursen.
Yey för mig.

Juni: Sökte jag in till högskolan, vi var på Hundutställning i vännäs och jag fyllde år. Blev även gudmor åt simon och åkte till Södertälje och till Torsby och träffade kära vänner och en hel del släkt.

Juli: Kom hem ifrån min resa söderut, började jobba, blev utkallad på min semester.Sven kom och hälsade på.
Stoffe, Cicci, Johnny kom och hälsade på.
Jag och Anders firade våran 5 års dag på olika håll i landet. Men jag fick världens finaste sms=) Och en bamsekram när jag kom hem.Arbetade även i skogen med the olssons boy
Kom även in på Universitetet i Växjö.

Augusti.: Jag började på Växjö Universitet Yey för mig.
Stoffe Cicci, Johnny och Sven åkte hem

September: Estrella dog. Jennas bästis av de två bästisarna hon har.

Oktober: Jag klarade min första kurs på universitetet i ledarskap.

November: Pluggar jag för fullt och Klipper min lugg

December, är ledig, köper inte en enda julklapp själv utan det gör min andra hälft jättefina julklappar. Firar jul hos Svärföräldrarna med hela olssonklanen och min pappa. Tatuerar mig igen
Det är en mobilkamera bild=)så ni får väl se den bättre någon annan gång
Får jättefina julklappar. Jobbar nyår

På nyårsafton går vandaliserar vi huset.
Jag råkar tutta fyr på trappan genom att ställa ut en hink med aska( det var inte meningen och jag släckte den illa fort) och Anders trillar i trappan och slår sönder ett fönster och skadar sig.och 2010 började med att Anders bjöd mitt jobb på citronmarängpaj

den var mycket uppskattad och uppäten på ca 24 timmar=)