Björnbärscheesecake

Smör och digestive blandas ihop och bres ut i en "kladdkakeform"

Diska matberedaren och häl i björnbär

Som mixas till en jämn smet

Häll över till en kastrull, knäck två ägg

4 dl florsocker, rör ihop och sjud under rörning tills den tjocknar, får ej koka

Mosa 1 dl Muscovadosocker med lite vispgrädde, så att Muscovadosocker löses upp. Det är rätt krångligt men värt det i slutändan.

Häll i resten av de 2 dl vispgrädde och vispa
Vänd sedan i 250 g philadelfiaost.

Häll över i formen

Bred ut

Toppa med björnbärstoppingen
in i frysen tills det har stelnat

Då får du en björnbärscheescake som är supergod.
Kommentarer
Postat av: svärmor
Den var verkligen underbart god,roligt med lite annorlunda smaker.
Postat av: Lennart
Ha du glömt all du lärt dej på beteende...........Du vet ju at det skulle bli bröllop vid .....
Trackback