Björnbärscheesecake



Smör och digestive blandas ihop och bres ut i en "kladdkakeform"



Diska matberedaren och häl i björnbär



Som mixas till en jämn smet




Häll över till en kastrull, knäck två ägg



4 dl florsocker, rör ihop och sjud under rörning tills den tjocknar, får ej koka



Mosa 1 dl Muscovadosocker med lite vispgrädde, så att Muscovadosocker löses upp. Det är rätt krångligt men värt det i slutändan.




Häll i resten av de 2 dl vispgrädde och vispa
Vänd sedan i 250 g philadelfiaost.



Häll över i formen




Bred ut



Toppa med björnbärstoppingen

in i frysen tills det har stelnat



Då får du en björnbärscheescake som är supergod.


Kommentarer
Postat av: svärmor

Den var verkligen underbart god,roligt med lite annorlunda smaker.

2010-06-13 @ 20:55:59
Postat av: Lennart

Ha du glömt all du lärt dej på beteende...........Du vet ju at det skulle bli bröllop vid .....

2010-06-14 @ 18:59:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback