Björnbärscheesecake
Smör och digestive blandas ihop och bres ut i en "kladdkakeform"
Diska matberedaren och häl i björnbär
Som mixas till en jämn smet
Häll över till en kastrull, knäck två ägg
4 dl florsocker, rör ihop och sjud under rörning tills den tjocknar, får ej koka
Mosa 1 dl Muscovadosocker med lite vispgrädde, så att Muscovadosocker löses upp. Det är rätt krångligt men värt det i slutändan.
Häll i resten av de 2 dl vispgrädde och vispa
Vänd sedan i 250 g philadelfiaost.
Häll över i formen
Bred ut
Toppa med björnbärstoppingen
in i frysen tills det har stelnat
Då får du en björnbärscheescake som är supergod.
Kommentarer
Postat av: svärmor
Den var verkligen underbart god,roligt med lite annorlunda smaker.
Postat av: Lennart
Ha du glömt all du lärt dej på beteende...........Du vet ju at det skulle bli bröllop vid .....
Trackback